Battersea konsolvask

Battersea konsolvask
Rendyrket og tidsløs elegance

Battersea konsolvask viser tydelige tegn på sin inspirationskilde: 30’ernes design med sin ”simple” styling og tidsløse klassisisme. Kombinationen af metal og glas ved disse konsoller, sammen med den rene hvide porcelænsvask, skaber en flot helhed der passede perfekt ind i Londons fornemme byhuse i 1930’erne, og stadig perfekt til nutidens bolig. Klassiske som nutidig!

 

Battersea konsolvask

 

Battersea konsolvask fås i to størrelser:

  • Battersea Cloakroom, den lille model: måler 85,5 x 52 x 41,5 cm (hxbxd)
    Ideel til det mindre badeværelse eller gæstetoilettet.
  • Battersea Washstand, den store model: måler 88 x 64 x 49 cm.
    Denne model leveres med en glashylde, lavet af hærdet glas.

Begge modeller fås med 2 eller 3 huller til armatur. Stativet består af 2 ben i krom. Vaskene leveres uden bundventil og armatur.

Battersea Cloakroom koster 11.624,00 kr.
Battersea Washstand koster 12.236,00 kr.

Af lignende konsolvaske eller vaske på søjle kan vi henvise til nævnte produktkategorier. Men tag også et kig på vores brede sortiment af væghængte vaske eller vaske til bord.

Vi har nogle modeller udstillede i vores showroom i Kronprinsessegade 50A, 1306 København K. Kom ind og se disse samt få en gennemgang af de mange andre modeller Fired Earth kan tilbyde. Vi giver meget gerne rådgivning, ideer og inspiration til sammensætning af diverse elementer til dit nye badeværelse, fra sanitet, til armatur og til gulv- som vægbeklædning.

Kom ind og se vores udstillingsmodeller samt høre mere om hvad vi ellers kan tilbyde til dit nye badeværelse.