Håndvask Kyoto
Østens finesse

Håndvask Kyoto er perfekt til det mindre badeværelse eller gæstetoilet. Eller brugt parvis, ideel til dit større badeværelse. Kyoto, der er fremstillet af sten komposit materiale, hvilket gør den hårdfør og nem at vedligeholde, byder på en dejlig blød hvid silkemat overfalde.

Denne Kyoto håndvask er så tilpas enkelt og raffineret i sine linjer at uanset hvilken type indretning du går efter, vil håndvask Kyoto passe perfekt ind i miljøet.

Håndvask Kyoto

Håndvask Kyoto leveres uden bundventil.

Kyoto måler 12,5 x 55 x 35 cm (hxbxd)
og koster 4.672,00 kr.

 

 

 

I vores brede sortiment af håndvaske, udover denne Kyoto vask, kan vi også tilbyde vaske af natursten, kobber, komposit og væghængte håndvaske. For ikke at tale om vores store udvalg af håndvaske på stativ og søjle. Se nærmere herom i sektionen ‘’Håndvaske’’.

Vi har nogle modeller udstillede i vores showroom i Kronprinsessegade 50A, 1306 København K. Kom ind og se disse samt få en gennemgang af de mange andre modeller Fired Earth kan tilbyde. Vi giver meget gerne rådgivning, ideer og inspiration til sammensætning af diverse elementer til dit nye badeværelse, fra sanitet, til armatur og til gulv- som vægbeklædning.

Kom ind og se vores udstillingsmodeller samt høre mere om hvad vi ellers kan tilbyde til dit nye badeværelse.