Geo
En runde, en lang , …

Håndvask Geo kommer i tre udformninger; rund, kvadratisk eller rektangulær. Geo giver baderummet et moderne strejf, enten den opsættes alene eller i par. Håndvask Geo skal opsættes på en bordplade, et vaskemøbel eller dertil opsat hylde.
Geo håndvask leveres uden huller til armatur, men med bundventil.

Håndvask Geo Håndvask Geo Håndvask Geo

Geo serie består af:

  • Geo rund der måler 15,5 x dia. 42 cm 
    og koster 4.185,00 kr.
  • Geo kvadratisk måler 15,5 x37 x 37 cm
    og koster 4.185,00 kr.
  • Geo rektangulær måler 15,5 x 53 x 42 cm
    og koster 5.680,00 kr.

 

Keramiske håndvaske og vaske fås i et væld af størrelser og udformninger. Med dette udvalg er der en vask til ethvert baderum, stort som småt. Vi kan tilbyde alt lige fra mindre kompakte og smart designede håndvaske ideelle til mindre gæstetoiletter, til større dobbelte håndvaske der garanterede tilføjer badeværelset et touch af luksus og ekstra velvære. Vores sortiment har et bud til alle bade- og vådrum.

I vores brede sortiment af håndvaske, udover denne Geo serie, kan vi også tilbyde vaske af natursten, kobber, komposit og væghængte håndvaske. For ikke at tale om vores store udvalg af håndvaske på stativ og søjle. Se nærmere herom i sektionen ‘’Håndvaske’’.

Vi har nogle modeller udstillede i vores showroom i Kronprinsessegade 50A, 1306 København K. Kom ind og se disse samt få en gennemgang af de mange andre modeller Fired Earth kan tilbyde. Vi giver meget gerne rådgivning, ideer og inspiration til sammensætning af diverse elementer til dit nye badeværelse, fra sanitet, til armatur og til gulv- som vægbeklædning.

Kom ind og se vores udstillingsmodeller samt høre mere om hvad vi ellers kan tilbyde til dit nye badeværelse.