Håndvask Eclipse
Bowl-formet keramisk vask

 

Denne smukke runde vask kommer i to størrelser.

 

Håndvask eclipse       Håndvask eclipse

Eclipse leveres med bundventil og fås i størrelserne:

  • Lille: 13,5 cm høj x dia. 32 cm
    og koster 2.391,00 kr.
  • Stor: 18,5 cm høj x dia. 47 cm
    og koster 4.484,00 kr.

 

Keramiske håndvaske og vaske fås i et væld af størrelser og udforminger. Med dette udvalg er der en vask til ethvert baderum, stort som småt. Vi kan tilbyde alt lige fra mindre kompakte og smart designede håndvaske ideelle til mindre gæstetoiletter, til større dobbelte håndvaske der garanterede tilføjer badeværelset et touch af luksus og ekstra velvære. Vores sortiment har et bud til alle bade- og vådrum.

I vores brede sortiment af håndvaske, udover denne Eclipse serie, kan vi også tilbyde vaske af natursten, kobber, komposit og væghængte håndvaske. For ikke at tale om vores store udvalg af håndvaske på stativ og søjle. Se nærmere herom i sektionen ‘’Håndvaske’’.

Vi har nogle modeller udstillede i vores showroom i Kronprinsessegade 50A, 1306 København K. Kom ind og se disse samt få en gennemgang af de mange andre modeller Fired Earth kan tilbyde. Vi giver meget gerne rådgivning, ideer og inspiration til sammensætning af diverse elementer til dit nye badeværelse, fra sanitet, til armatur og til gulv- som vægbeklædning.

Kom ind og se vores udstillingsmodeller samt høre mere om hvad vi ellers kan tilbyde til dit nye badeværelse.