Marmor vask Hydrea

Marmor vask Hydrea
Perfekte håndvask

 

Marmor vask Hydrea, i carrara marmor, er en flot, elegant og let naturstens vask, der vil bringe et friskt og moderne look ind i dit badeværelse eller gæstetoilet. Hugget ud af en carrara marmorblok, og slebet til en glat silkeblød finish, kan Hydrea håndvask  kun bringe velvære ind i dagligdagen.

Da en vask af natursten er fremstillet ud fra hvad naturen byder på, er hver en marmor vask Hydrea i carrara unik. Ikke to vaske vil være ens. Der vil altid være en forskel i farvenuancer og mønstre, fra den ene vask til den næste. Men, fælles for dem alle: de er flotte, dejlige at se på, vidunderlige at bruge og man bliver aldrig trætte af de delikate og fine mønstre stenen udviser.

Håndvasken leveres uden bundventil.

Firkantet amrmor håndvask hugget i carrara hvid og grå marmor       Marmor vask hydrea

 

Hydrea måler 12 x 50 x 40 cm (hxbxd)
og koster 9.344,00 kr.

 

Af lignende naturstens vaske, kan vi også henvise til Aegina, Leros eller Alimia marmor vaskene.

Vi har nogle natursten vaske udstillede i vores showroom i Kronprinsessegade 50A, 1306 København K. Kom ind og se disse samt få en gennemgang af de mange andre modeller Fired Earth kan tilbyde. Vi giver meget gerne rådgivning, ideer og inspiration til sammensætning af diverse elementer til dit nye badeværelse; fra sanitet, til armatur og til gulv- som vægbeklædning.

Kom ind og se vores udstillingsmodeller samt høre mere om hvad vi ellers kan tilbyde til dit nye badeværelse.