Aphrodite kobber håndvask

Aphrodite kobber håndvask
Ægte kobber luksus

 

Aphrodite kobber håndvask fås i  modellerne ”Kythera” eller ”Cyprus”. Derudover leveres begge vaske med enten en børstet eller en patineret ydre kobber behandling. Som indvendig behandling i vaskene, kan man få en flot blank nikkel overflade eller en klassisk elegant hvid emalje .

Aphrodite kobber håndvaskvaskAphrodite kobber håndvask

Cyprus måler 19,5 x 36 cm (h x dia.) og koster:

  • Børstet ydre og nikkel indvendigt: 9.506,00 kr.
  • Børstet ydre og emalje indvendigt: 11.300,00 kr.
  • Patineret ydre og nikkel indvendigt: 10.463,00 kr.
  • Patineret ydre og emalje indvendigt: 11.898,00 kr.

Kythera måler 17 x 40 cm (h x dia.) og koster:

  • Børstet ydre og nikkel indvendig: 15.485,00 kr.
  • Børstet ydre og hvid emalje indvendigt: 17.279,00 kr.
  • Patineret ydre og nikkel indvendigt: 16.143,00 kr.
  • Patineret ydre og emalje indvendigt: 17.877,00 kr.

Bemærk: da disse vaske er håndlavede, kan målene variere med +/- 2%.

 

 

Som følge af den store succes med vores Babylon kobber badekar, har vi introduceret Aphrodite kobber vaske, for at komplementere baderummet hvor dette badekar findes, eller som iøjefaldende håndvask i for eksempel gæstetoilettet.

Dette er en håndvask der skal ses, så kom ind til vores showroom, og se med egne øjne denne vasks fortræffeligheder.

Eller, i den keramiske afdeling, hvor vi har et meget bredt udvalg. Se mere herom under sektionen  ‘’Håndvaske’’.

Keramiske håndvaske og vaske fås i et væld af størrelser og udformninger. Med dette udvalg er der en vask til ethvert baderum, stort som småt. Vi kan tilbyde alt lige fra mindre kompakte og smart designede håndvaske ideelle til mindre gæstetoiletter, til større dobbelte håndvaske der garanterede tilføjer badeværelset et touch af luksus og ekstra velvære. Vores sortiment har et bud til alle bade- og vådrum.

I vores brede sortiment af håndvaske, udover denne Aphrodite kobber vask, kan vi også tilbyde vaske af natursten, komposit og væghængte håndvaske. For ikke at tale om vores store udvalg af håndvaske på stativ og søjle.

Vi har nogle modeller udstillede i vores showroom i Kronprinsessegade 50A, 1306 København K. Kom ind og se disse samt få en gennemgang af de mange andre modeller Fired Earth kan tilbyde. Vi giver meget gerne rådgivning, ideer og inspiration til sammensætning af diverse elementer til dit nye badeværelse, fra sanitet, til armatur og til gulv- som vægbeklædning.