Håndvask på søjle Versailles

Håndvask på søjle Versailles
Royal elegance

Håndvask på søjle Versailles må siges at være meget elegant og royal sanitet. Findes i to størrelser; den første til et almindeligt badeværelse og den anden til toilettet eller det mindre badeværelse.

Håndvask på søjle Versailles

Versailles håndvask på søjle leveres med 3 huller til armatur og uden bundventil.

Fås i 2 størrelser:

  • Stor vask på sølje måler 88 x 68 x 55 cm (hxbxd)
    og koster 9.850, 00 kr.
  • Den lille model måler 88 x 63 x 51 cm
    og koster 9.299,00 kr.

 

Med Versailles håndvask får du det perfekte klassiske, historiske og stilfulde badeværelse. Smukt udformet i rent hvidt hårdbrændt ler, charmerende kurver og udskæringer i renæssancens slotsstil, vil Versailles konsolvask passe perfekt ind i et ethvert baderum. Tage et nærmere kig på denne vask i dens to forskellige størrelser; måske behøver du ikke at have så stort et badeværelse, for at opsætte denne Versailles håndvask i netop dit badeværelse!

Foruden denne håndvask på søjle, består Versailles-serien også af konsolvaske og toilet.
Vi har nogle modeller udstillede i vores showroom i Kronprinsessegade 50A, 1306 København K. Kom ind og se disse samt få en gennemgang af de mange andre modeller Fired Earth kan tilbyde.
Vi giver meget gerne rådgivning, ideer og inspiration til sammensætning af diverse elementer til dit nye badeværelse, fra sanitet, til armatur og til gulv- som vægbeklædning.
Kom ind og se vores udstillingsmodeller samt høre mere om hvad vi ellers kan tilbyde til dit nye badeværelse.