Håndvask på søjle Kensington

Kensington håndvask
Tidsløs og elegant løsning

Selvom håndvask på søjle Kensington bærer tydelig præg af designstil fra perioden 1900 – 1930, vil den passe lige så godt ind i et moderne og nutidig miljø. I samme Kensington serie, fås også konsolvask, toiletter og bidet.

Håndvask på søjle Kensington Håndvask på søjle Kensington

Kensington håndvask leveres med 3 forborede huller til armatur og uden bundventil. Håndvasken kommer i 2 mål:

  • Stor vask måler 84 x 70 x 52 cm (hxbxd)
    og koster 8.565,00 kr.
  • Medium vask måler 82×60,5×45 cm
    og koster 7008,00 kr.

 

Selvom Kensington håndvask på søjle bærer tydelig præg af designstil fra perioden 1900 – 1930, vil den passe lige godt ind i et moderne og nutidig miljø. Ikke alene er Kensington designet tidsløst, elegant og med sit eget præg, med vaskens rette proportioner gør denne håndvask til een af vores bestseller.

Udover denne håndvask på søjle, fås i Kensington serien også en konsolvask, væghængt håndvask, toiletter og bidet. Alt i alt, er Kensington det rette valg til det store som det mindre badeværelse. Ydermere, når elegat og tidsløs udforming søges.

Vi har nogle modeller udstillede i vores showroom i Kronprinsessegade 50A, 1306 København K. Kom ind og se disse samt få en gennemgang af de mange andre modeller Fired Earth kan tilbyde. Vi giver meget gerne rådgivning, ideer og inspiration til sammensætning af diverse elementer til dit nye badeværelse, fra sanitet, til armatur og til gulv- som vægbeklædning.

Kom ind og se vores udstillingsmodeller samt høre mere om hvad vi ellers kan tilbyde til dit nye badeværelse.