Håndvask på søjle Atlantic

Atlantic håndvask

Håndvask på søjle Atlantic er en meget elegant og raffineret håndvask. De rene linjer, bløde kurver og porcelænets rene dybe hvide farve minder om et 1. klasses badeværelse på et af  historiens store oceangående krydstogtsskibe . Velkommen ombord!

Håndvask på søjle Atlantic

Atlantic håndvask måler 89 x 71,5 x 51,5 cm (hxbxd)
og koster 7.953,00 kr.

 

Atlantic håndvask på søjle er kun et af de mange sanitetsdele af Atlantic-serien. Foruden denne håndvask på søjle, fås et flot vaske kabinet, et støbejerns fritstående badekar, toilet og bidet. Alt hvad der skal til, for at udstyre det fuldendte badeværelse.

Fælles for alle elementer, er de flotte, stramme linjer kombinerede med bløde kurver, der tydeligt fremviser porcelænets rene hvide farve og dybe kvalitet. Atlantic håndvask er bestemt et besøg værd i vores showroom, Kronprinsessegade 50A, 1306 København K, hvor vi har dele af denne Atlantic serie udstillede.

Af lignende håndvaske på søjle eller konsolvaske kan vi henvise til nævnte produktkategorier. Men tag også et kig på vores brede sortiment af væghængte vaske eller vaske til bord.
Vi har nogle modeller udstillede i vores showroom i Kronprinsessegade 50A, 1306 København K. Kom ind og se disse samt få en gennemgang af de mange andre modeller Fired Earth kan tilbyde. Vi giver meget gerne rådgivning, ideer og inspiration til sammensætning af diverse elementer til dit nye badeværelse, fra sanitet, til armatur og til gulv- som vægbeklædning.

Kom ind og se vores udstillingsmodeller samt høre mere om hvad vi ellers kan tilbyde til dit nye badeværelse.