Normandie halv fritstående badekar

Normandie
En chik bade oplevelse

Normandie halv fritstående badekar er en ”Back to Wall” udgave. Denne halv-fritstående løsning er perfekt når pladsen er lidt trang, eller du ønsker at udnytte gulvfladen maksimalt.

Normandie badekar er en stilren og sikker løsning til et nyere badeværelse eller et badeværelse holdt i mere klassisk design og med et nutids twist. Uanset stilen, vil nydelsen være optimal under alle forhold.
Normandie halv fritstående badekar er fremstillet i akryl, måler 59 x 76 x 164 cm, og har afløbet placeret i midten. Badekaret leveres uden bundventil eller huller til armatur. Disse kan dog bores ud af din VVS’er, hvis forholdene gør, at du ikke kan have armaturet siddende i væggen.

 

Normandie halv fritstående badekar

 

Fremstillet i akryl og med afløb placeret i midten af badekarret,
måler Normandie 59 x 76 x 164 cm og vejer 45 kg.
og koster 18.687,00 kr.

 

 

Fired Earth fører flere forskellige typer af fritstående badekar. Både i de klassiske udforminger som i mere nutidige design. Se mere herom på vores hjemmeside, eller kom ind til vores showroom i Kronprinsessegade 50A, 1306 København K, og hør mere om udvalget af fritstående badekar. Vi giver meget gerne rådgivning om sammensætning af diverse elementer til dit nye badeværelse, fra sanitet, til armatur og til gulv- som vægbeklædning.

Kom ind og se vores udstillings enheder samt høre mere om hvad vi eller kan tilbyde til dit nye badeværelse.