AGA varmelagringskomfur

AGA varmelagringskomfur
Sikker klassikker til madlavning

Alle Aga varmelagringskomfurer har to isolerede topdæksler, hvorunder du finder to meget store varmeplader. Når de er lukkede, er dækslerne blot lune at røre ved. Når de åbnes, er begge varmeplader straks klar til madlavning. Kogepladen til venstre med høj varme kan få vand til at koge hurtigere end i de fleste elkedler. Begge varmeplader er store nok til at tage tre gryder af gennemsnitsstørrelse på én gang.

I over 70 år har Aga sejret i køkkenet, specielt England og Sverige vha. det hævdvundne princip om varmelagring og har med rette fået ry for fremragende madlavning. Aga er stadig en favorit i køkkener overalt. Disse særlige komfurer bliver ikke massefremstillet, men de bliver stadig støbt på det samme støberi og fremstilles på samme måde som for 70 år siden.

Aga-komfuret blev oprindeligt fremstillet i Sverige. Det var den svenske nobel prisvinder i fysik Gustav Dahlên, der udviklede komfuret tilbage i 1922. Nu laves AGA i England på det historiske Coalbrookdale-støberi i Telford i Shropshire, som har været i drift siden 1709. Agas grundlæggende design er ikke blevet ændret i de sidste 70 år, og selv i en hightech tidsalder er det populært over hele verden. Et Aga-komfur forvandler et køkken til et indbydende sted. Det er bredt anerkendt som en designklassiker og vil fortsat være en sikker favorit i fremtiden.

Sort varmelagringskomfur til gas og 3 ovne

Varmlagringskomfur til gas

AGA varmelagringskomfur TC 5

AGA Total Control 5

AGA varmelagring TC 3

AGA Total Control 3