AGA City 60

AGA City 60
Ikon komfuret til bylivet

 

AGA City 60 er alt hvad man kan forvente af et AGA komfur, bare mere by-venligt  i størrelsen.

Med sine kun 60 cm i bredden – samme størrelse som et standard køkkenelement – er det perfekt til det typiske lejlighedskøkken.

AGA City60 på el koster 67.000,00 kr.
Levering + installation: 3.500,00 kr.

AGA City60 med gas blus koster 63.000,00 kr.
Levering + installation: 3.500,00 kr.

AGA City 60 AGA City 60 AGA City 60
AGA City 60 fås i følgende farver:

 

Som med de oprindelige AGA komfurer, er AGA City 60 helt igennem produceret af støbejern. Dette gør, at City 60 tilbereder maden på samme måde som de store originale AGA komfurer: opvarmet støbejern afgiver en jævn fordelt og konstant strålevarme, en tilberedningsmetode der resulterer i mad der er saftigere og mere smagfuldt, da alt saft og kraft bliver i maden!

På den store kogeplade kan du stege , braisere og simre, endda med flere gryder og pander ad gangen. I de 2 ovne kan du stege, bage, simre, dampe og opvarme. De to ovne kan tændes og slukkes individuelt, og den øverste ovn kan både bruges som stege- eller bageovn.

Det nye AGA komfur City 60 kan tændes og slukkes efter behov. Du kan endda programmere tænd- og sluktiderne. Lader du City 60 være tændt uafbrudt om vinteren, bibringer den yderligere varme og hygge til køkkenet/alrummet.

AGA City 60 er det nyeste tiltag i sortimentet af AGA komfurer. Den nye teknologi som AGA benytter til City 60 betyder, at du bruger mindst mulig energi, samtidig med at du nyder fordelene ved den intense strålevarme. Det nye AGA City 60 komfur er elektrisk.

City 60 fås i 14 fantastiske farver, herunder Rose og Lemon, skabt eksklusivt til AGA City 60.

Læs mere om AGA City 60 på den danske hjemmeside www.agaliving.dk og se her hvor nemt du kan skifte til et AGA  komfur City60: https://www.youtube.com/watch?v=6L9xYThpS2s