AGA Komfurer

Ikonisk støbejernskomfur fra AGA

I vores showroom på Kronprinsessegade 50A i København kan du se forskellige modeller af AGAs komfurer.

At eje et AGA varmelagringskomfur er en livsstil. Og det er et smukt komfur, som har en gennemsnitlig levetid på 46 år. Det er en hel del mere end de fleste komfurer, du ellers kan finde i dag.

AGA komfuret omfatter både varmelagringskomfurer (masseovns princippet) samt konventionelle komfurer.

Udstilling af AGA komfurer

Hos Fired Earth udstiller vi 3 varmelagringskomfurer (TC3, TC5 og et sort 3-ovns el drevet varmelagringskomfur).

Samt 3 konventionelle Masterchef samt AGA City 60.

Du har også mulighed for at læse mere på AGA’s egen hjemmeside www.agaliving.dk. Men vi tilbyder naturligvis også brochurer og anden kyndig hjælp i butikken, skulle du være interesseret i mere information om komfurets fordele.

Hvorfor vælge et AGA komfur?

Med et AGA komfur kan du lave lige præcis det, du har lyst til. Der er ingen begrænsninger – og ikke nok med det, så oplever du at få bedre kager, mere mørt kød og en saftigere krumme i brødet.

Selv når du har travlt, og maden skal klares hurtigt.

Også når du skal lave mad til et større selskab, så klarer ovnen det uden problemer. AGA er jo berømt for sine ekstra store ovne. Den kan blandt andet rumme en kalkun på 13 kg. Så den er en oplagt vinder, når der skal kokkereres ande- og flæskesteg juleaften.

Men ikke nok med, at du kan varme og lave store mængder mad på én gang. Så behandler støbejernskomfuret også din mad anderledes, end du måske er vant til.

Maden tilberedes nemlig med en nænsom strålevarme.

Der er derfor mange gode fordele ved at vælge et AGA komfur fremfor en almindelig ovn eller gaskomfur, som mange mennesker ellers har i dag.

Har du nogen spørgsmål?