Vermont klassisk køkken

Tidsløst og enkelt

Vermont serien er en klassisk køkkenserie, elegant udført og utroligt enkelt design. Lækre farver og rene linjer kombineret med godt gedigent fransk håndværk.

klassisk køkken vermont egetræ massiv landkøkken

Fired Earth har med Vermont designet et rigtigt ”værkstedskøkken”, der giver plads til både arbejdsglæde og et travlt familieliv. Mange af os har en forkærlighed for de hvide og cremede toner, der kendetegner det skandinaviske design, og dem finder du også i denne serie. Ligeså kan du møde modsætningen – det barske og rå look af vildtvoksende stressede skove fra det sydfranske landskab, i form af de mørke stilrene nuancer.

           

Kabinet farver, håndtag, bordplader, paneler mv. tilpasses dine ønsker og giver dig et unikt køkken af virkelig høj kvalitet. Ofte er det jo i detaljen, at den store forskel ligger.

Kvaliteten af alle hængsler, soft close mekanismer og andre tekniske løsninger sikrer, at du får en løsning, der ikke kun visuelt, men også teknisk vil holde meget længere end de fleste andre køkkener på markedet.

Vi tegner køkkener individuelt efter mål og ønsker. Produktionstid på tegninger, opmåling ect. er forskelligt for hvert enkelt projekt. Produktionstid på selve køkkenmodulerne fra ordreafgivelse er ca. 8 – 10 uger.

Besøg vores showroom på Kronprinsessegade 50A, 1306 København K, hvor vi har et Vermont køkken i vores udstilling. Her kan du se de mange smukke detaljer.

Klik her for at se flere inspirationsbilleder.