Bastide landkøkken

Afslappet fransk charme

Bastide er et ægte fransk landkøkken. Perfekt til dem, der nyder den praktiske og rustikke udformning med gennemførte detaljer i massiv patineret egetræ. Franske snedkere kæler for hver eneste detalje og køkkenet har en masse unikke finesser; eksempelvis en særegen opbevaring til vin, mulighed for kurveskuffer og åbne tallerkenrækker.

Bastide har en patineret overfladebehandling, der udover at være smuk også giver en utrolig stærk overflade. Alle hængsler, soft close mekanismer og andre tekniske løsninger er i højeste kvalitet, hvilket sikrer, at du med dette køkken, får en løsning der ikke kun visuelt, men også teknisk vil holde meget længere end de fleste andre køkkener på markedet.

Bastide produceres i 7 forskellige farver, og kan naturligvis fås i både lys og mørk eg. Derudover omfatter serien også møbler til alrum, spisestuer og kommoder.

Se flere fotos af Bastide køkkenet herunder eller se vores køkkenbrochure her og få et bedre overblik af det brede udvalg.

 

Pris og mål

Vi tegner køkkener individuelt efter mål og ønsker. Produktionstid på tegninger, opmåling ect. er forskelligt for hvert enkelt projekt. Produktionstid på selve køkkenmodulerne fra ordreafgivelse er ca. 8-10 uger.

Besøg vores showroom på Kronprinsessegade 50A, 1306 København K, hvor vi har et Bastide køkken monteret.
Her kan du se dette køkkens smukke detaljer og unikke charme. 

Klik her for at se flere inspirationsbilleder.