Botany væg og gulvflise

Fliser med historie, stil og finesse

Botany væg- og gulvflise serie er en helt fantastisk smuk serie med flisedesigns fundet i Christies arkiver i London over 1600 tallets fliser. Med tydelige flotte tilpassede farver er mønstrene håndmalede på en også håndlavet terrakottaflise.

Botany væg og gulvflise    Botany væg og gulvflise

Basisflisen af terrakotta er først blevet bearbejdet for at understrege den rette tidsånd. Herefter færdigbehandlet og malet i hånden for at give den enkelte flise en særlig unik karakter og sit helt eget særlige look.

Botany væg og gulvflise kan benyttes i alle typer af rum. Fra entré og bryggers til køkken og badeværelse  – og både i nyere som i ældre typer boliger. Botany vil ikke kun bibringe ”landlig idyl og charme” til din indretning, men i lige så høj grad et pust af ro og autentisk stemning både sommer og vinter.

Botany væg og gulvflise bør forsegles efter lægning – spørg os til råds – og større variationer i farverne og overfladen må forventes med denne helt igennem håndlavede flise.

 

Pris og mål

Botany væg- eller gulvflise måler  17 x 17 x 1,3 cm.

  • Arber og Sahni koster 265,00 kr./stk. eller 9.275,00 kr./kvm
  • Alpini, Barbosa, Fenaroli og Masson koster
    300,00 kr./stk. eller 10.380,00 kr./kvm.

 

Af lignende fliser, kan vi også henvise til vores Marrakech væg- og gulvflise serie samt, ligeledes den håndlavet serie af Paris kakler.

Denne Botany serie skal helt bestemtopleves for at få det helt rette indtryk af flisernes unikke karakter og anvendelighed. Kom forbi vores showroom i Kronprinsessegade 50A, 1306 København K.