Vægfliser

Vægfliser til Køkken og Badeværelse

 

Se vores store udvalg af eksklusive vægfliser herunder, og tøv ikke med at skrive, ringe eller kigge forbi butikken på Kronprinsessegade 50A i København

Vægfliser fra Hele Verden

Vægfliser til køkken eller badeværelse kan du købe hos Firedearth. Her finder du de mest eksklusive fliser til væggen. Alle vores fliser er unikke, og giver et fantastisk eksklusivt udtryk, hvad enten det er til køkkenet eller badet. I udvalget af vægfliser finder du fliser med middelhavs inspirerede motiver  eller mexicanske motiver. Der er også en række klassiske motivfliser fremstillet i hånden i England, ligesom du finder fransk inspirerede vægfliser med flotte glasurer i mange flotte farver.

Endelige er der et stort udvalg i mexicansk fremstillede fliser, der efter produktion køres til USA hvor de håndmales i klassiske mønstre.

Vores udvalg af metrofliser til væggen er særdeles omfangsrigt. Mange farver og mange størrelser.

Vi bistår meget gerne med oplæg til netop din løsning. Medbring en skitse over arealet samt måske hvordan du har indrettet dig, så kommer vi gerne med forslag til hvordan fliserne kan bibringe en ekstra dimension til dit hjem.

Vi har alle typer fliser og luksus glasmosaik til badeværelset og køkkenet. Brug af fliser til bad er smukt og praktisk. På samme måde med køkkenfliser som fås i et utal af udgaver.

Find priser på alle fliser under beskrivelsen af flisen.

De håndlavede fliser, hvoraf mange serier er med motiver, kommer fra England, Frankrig, Spanien, Italien, USA, Mexico og Marokko.

Fliserne findes fx i 10x10cm, 7,5x15cm, 10x20cm, 20x20cm, 11x11cm, 13x13cm, 15x15cm, 10x30cm. Klik på en af kategorierne ovenfor og se de mange flotte serier.

Se vores store udvalg af eksklusive vægfliser i vores showroom på Kronprinsessegade 50A i København