Terrakotta Vitoria

Terrakotta Vitoria
Nordspansk terrakotta

Med terrakotta Vitoria gulvflise opnår du den ægte nordspanske stil med et hyggeligt, varmt og robust gulv til en yderst rimelig pris. Du kan anvende denne terrakotta Vitoria gulvflise alene, og få et flot gulv i changerende farver af brændt ler. Eller, du kan blande det med små indlægs-fliser (som for eksempel vist på billedet) og give gulvet et helt andet og mere personligt udtryk, uden på nogen måde at gå på kompromis med hverken holdbarhed eller charme.

Terrakotta Vitoria kan anvendes i alle hjemmets rum, fra entre til bryggerset, via køkkenet, badeværelset og de forskellige stuer. Vær dog opmærksom på eventuelle kalkproblemer på gulvet i brusenichen. Glem heller ikke din udestue. Her er terrakotta Vitoria også ideel.

 

Terrakotta vitoria

 

Vitoria flisen fås i følgende mål:

  • 20x20x1,4 cm: 13,00 kr./stk. eller 325,00 kr./kvm.
  • 30x30x1,7 cm: 30,00 kr./stk. eller 330,00 kr./kvm.

 

 

Fired Earth anbefaler at, før ibrugtagning, behandles fliserne med/mættes med et linolie produkt, som påføres fliserne både før og efter lægning. Herved opnås en styrke og mætning af flisen,  så den ikke er modtagelig for væsker eller andet, der kunne trænge ned i flisen. Derefter skal flisen have påført voks som giver  et nødvendigt slidlag. Jo mere voks jo større slidstyrke. Og jo mere boning jo højere glans.  Herefter har man et gulv, der bare bliver flottere og flottere som årene går.

Af andre terrakotta fliser, kan vi også henvise til for eksempel Lubelska eller Reclaimed