Terrakotta Pamplona

Pamplona
Terrakotta gulvflise

Terrakotta Pamplona er den ideelle slidstærke og robuste terrakotta gulvflise. Ikke nok med det, men Pamplona terrakotta er også en prisrigtig løsning når du søger ny gulvbelægning, der både skal have en overflade med lidt struktur, være varm og indbydende.

Pamplona terrakotta er velegnet på alle gulve, det være sig entreen, køkkenet, spisestue, stue, foran pejs og eller brændeovn, udestue … Terrakotta Pamplona er en slidstærk gulvbelægning, tåler megen trafik, nem at vedligeholde når den er forbehandlet korrekt, og bibringer rummet, eller rummene for den sags skyld, en hyggelig og varme atmosfære.

 

Terrakotta Pamplona

 

Flisen måler 30 x 30 x 1,7 cm
og koster 35,00 kr./stk. eller 385,00 kr./kvm.

 

 

Terrakotta fliser er fremstillet af naturlig ler, og farve/nuance såvel som forskelle i overflade teksturen forekommer. Farvevariationen kan også opstå i brændings processen. Derfor, anbefales det at efterse alle gulvfliserne inden de lægges, således du får farvevariationerne fordelt som du ønsker det.
Terrakotta fliser bør ligeledes forsegles inden de lægges.

Af andre terrakotta fliser, kan vi også henvise til en rigtig gammel terrakotta flise med flere hundrede år på bagen, som for eksempel Lubelska eller Reclaimed