Porcelænsflise Reykjavik

Reykjavik
Vulkansk Flise

Denne fantastiske porcelænsflise Reykjavik har med sin lidt ru overflade et udseende der minder om basalt, en størkning af vulkansk magma. Med sit nordiske og vulkansk udtryk, hører denne porcelænsflise Reykjavik lige så vel hjemme på væg eller gulv. Bliv dog ikke bange for benævnelsen “lidt ru overfalde”. Den er ikke mere ru end at den stadig føles behagelig på bare fødder.

Siger man Reykjavik, siger man også Island. Et land der mest af alt bærer præg af en meget hård og til tider brutal natur. Dog udstråler Reykjavik både varme og noget raffineret, smart. Dette er bestemt ikke en flise der ”kun” er forbeholdt bryggerset eller et kælder rum. Tværtimod, er Reykjavik et flot flise der vil højne det samlede indtryk i ethvert rum, bibringe det varme, hygge og måske en slags hule-fornemmelse. Et sted man er og kan være i fred og nyde det.
Reykjavik, både væg- og gulvflise, egner sig også i høj grad til rum hvor megen trafik eller aktivitet fordrer en slidstærk flise.

Porcelænsflise Reykjavik Porcelænsflise Reykjavik

Reykjavik serie kommer i tre nuancer: Engey, Lundey og Videy og flisen fås i størrelsen:
I målene 30 x 60 x 1 cm: 105,00 kr./stk. eller 578,00 kr./kvm.

 

Af andre porcelænsfliser med naturlig karakter, naturtro farver og mønstre, kan vi blandt andet også henvise til Furnace, Obelisk, Riverbed