Patisserie
Raffinerede gulvfliser

Denne smukke porcelænsflise Patisserie samling er lige frisk, dejlig og delikat som nogen af de franske lækkerier du finder i de konditorier og delikatesse forretninger og butikker, hvor gulvene har samme dekorative og fantastiske udseende.
Porcelænsflise Patisserie, der er fremstillet i Spanien, giver flotte dekorerede keramiske gulve, der  exceptionel vis giver en høj kvalitetsværdi med meget lidt vedligeholdelse.
Denne Patisserie serie er meget velegnet til samtlige rum i boligen. Lige fra du kommer ind af hoveddøren, igennem stuerne og videre ud på badeværelset eller køkkenet, for ikke at glemme bryggers, vil Patisserie være et yderst velegnet gulv; flot, klassisk, indbydende, nem at rengøre og vedligeholde samt slidstærkt.

Porcelænsflise Patisserie Porcelænsflise Patisserie

 

Patisserie flisen måler 20 x 20 x 0,8 cm. Fås i følgende varianter:

  • Basis flise: 25,00 kr./stk. eller 625,00 kr./kvm.
  • Mønster flise: 40,00 kr./stk. eller 1.000,00 kr./kvm.
  • Hjørne flise: 40,00 kr./stk.
  • Kant flise: 40,00 kr./stk.

 

I lignende genre, kan vi blandt andet også nævne Abbey serien, eller Marrakech der, med sine varme, bløde farver og mønstre, byder på et gulv af helt speciel karakter.

Bemærkninger: grundet de forskellige produktionsmetoder, kan mindre farvevariation forekomme mellem basisfliserne og de mønstrede fliser.