Porcelænsflise Graphpaper

Graphpaper
Med millimeters nøjagtighed

Porcelænsflise Graphpaper, fremstillet eksklusivt for Fired Earth, er en helt ny innovativ flise. Med sit mønster af millimeterpapir byder denne serie på et nyt spændende alternativ til mere traditionelle fliser. Porcelænsflise Graphpaper moderne og rene linjer er helt i tråd med nutidens trend for geometrisk enkelthed.
Graphpaper sætter tydeligt sit præg i ethvert rum – på gulv som på væg – hvor den anvendes. Glaseret, men med en silkemat overflade, hårdbrændt flise, er porcelænsflise Graphpaper anvendelig i en lang række rum; køkken, badeværelse, spisestue, udestue, gang, entre, bordplade, ved en pejs/brændeovn, bryggers…

Takket være sit mønster, lægger Graphpaper op til at benytte flisen som tavle. Hvorfor bruge en opslagstavle i entreen, køkkenet eller bryggerset for at skrive små beskeder eller huskelister? Og, da det er en porcelænsflise, er den nemmere at vaske ren end den gammeldags kridt tavle! Og, er vejret ikke til det, kunne børnene tegne hinkerude i gangen… Ja, kun fantasien sætter grænser her.

 

Porcelænsflise til væg eller gulv med mønster af millimeterpapir.

Farve variationerne er begrænset. Dog tilrådes det at sørge for nok fliser til det projekt du skal igang med, da mindre farve variatoner kan forekomme fra produktionsbatch til produktionsbatch.

Graphpaper fås i 3 farver, måler 59,8 x 59,8 cm
og koster 395,00 kr./stk eller 1.102,00 kr./kvm.

 

Denne flise er unik, og er svær at sammenligne med andre. Men, tag alligevel et kig på f.eks. Sorrento serien, Trellis serien eller vores Tulia serie, bare for at nævne nogle fliseserier med nutidige anderledes mønstre. Eller, endnu bedre, kom ind og se vores showroom i Kronprinsessegade 50A, 1306 Købnhavn K, og med egne øjne se og mærke de mange forskellige fliser – til væg og gulv – vi kan tilbyde.