Gulvfliser

Stort udvalg i Gulvfliser og gulvklinker

Meget stort udvalg i gulvfliser og gulvklinker til bad, køkken eller til stue og entre.

Vi har et enestående udvalg i fliser fra hele verden. Således vil langt de fleste af vores fliser være den aller højeste kvalitet, og samtidig vil de fleste af fliserne ikke kunne findes hos andre udbydere.

Marmor gulv fliser

Vi kan tilbyde et omfangsrigt udvalg i marmorfliser i mange nuancer og størrelser. Marmor er en smuk og tidløs løsning. Vær opmærksom på at marmorfliser skal forsegles forinden ibrugtagning. Vi anbefaler at benytte en transparent forsegling, der sikrer at væsker ikke kan trænge ned i flisen. Vær dog opmærksom på at man ikke bare skal skifte sine flotte marmorfliser, hvis ulykken skulle være ude og der eksempelvis kom en eller flere pletter på fliserne. En af de helt åbenbare fordele ved natursten – herunder også marmor – er, at man altid kan slibe og polere sig tilbage til en flot løsning.

Limestone – kalkstens fliser

Vi har også mange serier af Limestone gulvfliser, der også typisk kommer i flere størrelser. Limestone eller på dansk “kalksten” har et silkemat udtryk og en behagelig og smuk overflade.

Terracotta Fliser

Vore udvalg af terracotta gulvfliser er ligeledes stort. Mange størrelser, og udtryk lige fra det rustikke til det mere enkle fabriks fremstillede. Terracotta fliser kræver sin helt egen forarbejdning og forsegling inden de tages i brug. Vi vejleder gerne omkring behandling, så kontakt os endelig, hvis du er i tvivl eller har spørgsmål. 

Gulvfliser af porcelæn

Porcelænsfliser har vi i rigtig mange serier og i mange størrelser. Fired Earth udvælger gerne de bedste produkter på markedet, og mange af fliserne er unikke Fired Earth produkter. Det betyder, at de er fremstillet eksklusivt for Fired Earth.

Porcelænsfliser er ganske praktiske, da de tåler skrappe rengøringsmidler såsom fx kalkfjerner. Ved brug af porcelænsfliser til gulv i bad skal man nøje vurdere, hvor meget kalk, der er i vandet, og hvordan man skal forbehandle sine gulvfliser. Nogle gulvfliser vil kunne få kalkpletter, der er vanskelige at fjerne, hvis ikke fliserne forsegles korrekt inden ibrugtagning.

Vi vejleder gerne, så kontakt os endelig, så du er sikker på, at dine fliser får rette behandling og derved kan bevare et smukt udseende over tid.

 

Prøver på fliser

Fliserne kan ses i vores showroom i Kronprinsessegade 50A. Du kan også købe en flise og få den tilsendt, så du bedre kan bedømme, om den passer ind i det projekt, du overvejer. Regn med flisens pris + porto. Porto er typisk 75-100 kr. alt efter, hvilken fliseprøve du ønsker.

Ring til os eller send en mail til os her.

 

 

Har du spørgsmål?
Få rådgivning af personalet i vores butik – vi står klar til at hjælpe dig.
Har du spørgsmål? - Ring til vores butik og få rådgivning nu - 33 93 93 31