Gulvfliser

cathantrs2_1-190x243

Limestone – Kalksten

miljo2-190x243

Marmor fliser

skifer-190x243

Skiferfliser

HMT-190x243

Terracotta

encausticstor-190x243

Cementfliser med motiv

trellis-miljø-190x243

Porcelænsfliser

OldTuscanStone-190x230 (1)

Tavertin fliser

Meget stort udvalg i gulvfliser og gulvklinker til bad, køkken eller til stue og entre.

Vi kan tilbyde et omfangsrigt udvalg i marmorfliser, i mange nuancer og størrelser. Marmor er en smuk og tidløs løsning.

Vi har også mange serier af Limestone gulvfliser der også typisk kommer i flere størrelser. Limestone eller på dansk kalksten, har et silkemat udtryk og en behagelig og smuk overflade.

Vore udvalg af terracotta gulvfliser er ligeledes stort. Vi har typisk mellem 7 – 9 forskellige serier. Mange størrelser, og udtryk lige fra det rustikke til det mere enkle fabriks fremstillede.

Porcelæns fliser kommer i rigtig mange serier ( 20 – 30 serier), og i mange størrelser. Vi udvælger typisk de bedste produkter på markedet, og mange af fliserne er unikke Fired Earth produkter. Det betyder, at de er designet og fremstillet eksklusivt for Fired Earth.

Hvad er mere praktisk og flot end fliser i badeværelset og køkkenet.

Gulvfliser fra Fired Earth har karakter og er normalt ganske forskellige fra fliser fra andre udbydere. Ved brug af gulvfliser til bad skal man nøje vurdere hvor meget kalk der er i vandet, og hvordan man skal forbehandle sine gulvfliser. Nogle af gulvfliserne vil kunne få kalkpletter der er vanskelige at fjerne, hvis ikke fliserne forsegles korrekt inden ibrugtagning. Ofte benyttes ordet gulvklinker også.
Klik på en af kategorierne nedenfor og se de mange flotte serier af vægfliser.
HUSK – du kan bladre i de store billeder på samme måde som på din smartphone.