Kensington toilet

Kensington toilet
Alletiders klassiker

 

Kensington toilet er blandt vores best seller. Flot elegant klassisk toilet, med P-lås, passer ind i nutidige som klassiske indretninger.

Leveres uden toiletsæde. Se her hvilket toiletsæde passer.

Kensington fås i flere udgaver, blandt andet:

  • Gulvstående der måler
    80 x 47 x 74 cm (hxbxd)
    og koster 8.669,00 kr.
  • Gulvstående uden cisterne (Back to Wall)
    41,5 x 36,5 x 54 cm
    og koster 5.088,00 kr.

 

 

Selvom Kensington toilet serien er  inspireret af datiden, hører den lige så meget hjemme i en nutidig som en mere klassisk indretning. Med sine velproportionerede mål og brede udvalg, er det intet under at Kensington toilet er en af vores best seller.

I serien indgår 2 bidet muligheder, væghængte toiletter, toilet med højt- eller lavtskyl samt håndvask på søjle eller stativ. Kensington er et rigtigt godt valg når et, eller flere badeværelser skal indrettes.

Af lignende toiletter, kan vi også henvise til vores andre modeller: gulvstående, væghængte eller højt-/lavtskyllende toiletter. Se mere herom under vores afsnit med toiletter.

Vi har nogle modeller udstillede i vores showroom i Kronprinsessegade 50A, 1306 København K. Kom ind og se disse samt få en gennemgang af de mange andre modeller Fired Earth kan tilbyde. Vi giver meget gerne rådgivning, ideer og inspiration til sammensætning af diverse elementer til dit nye badeværelse, fra sanitet, til armatur og til gulv- som vægbeklædning.

Kom ind og se vores udstillingsmodeller samt høre mere om hvad vi ellers kan tilbyde til dit nye badeværelse.