Håndvask på søjle Battersea

Battersea
Rendyrket og tidsløs elegance

Håndvask på søjle Battersea er en klassisk engelsk håndvask der, med sit typiske 30’er design, stadig passer perfekt til nutidens badeværelser.

Battersea håndvask på søjle

Håndvasken leveres med 2 eller 3 huller til armatur, uden bundventil og armatur, måler:

  • Battersea: 88 x 64 x 49 cm (hxbxd),
    og koster 6.118,00 kr.
  • Battersea Cloakroom: 78,5 x 52 x 41,5 cm
    og koster 5.506,00 kr.

 

Battersea håndvask på søjle viser tydelige tegn på sin inspirationskilde: 30’ernes design med sin ”simple” styling og tidsløse klassisisme. Kombinationen af de lige linjer i søjlen, de stramme lige linjer i vasken, sammen med den rene hvide porcelæn, skaber en flot helhed der passede perfekt ind i Londons fornemme byhuse i 1930’erne, og stadig perfekt til nutidens bolig. Klassiske som nutidig!
Battersea håndvask på søjle fås i to størrelser, den større til et badeværelse og den mindre ideel til et gæstetoilet eller mindre badeværelse. Håndvaskene leveres med enten 2 eller 3 huller til armatur og uden bundventil.

I Battersea serien indgår også en håndvask på stativ samt toilet og bidet.

Vi har nogle modeller udstillede i vores showroom i Kronprinsessegade 50A, 1306 København K. Kom ind og se disse samt få en gennemgang af de mange andre modeller Fired Earth kan tilbyde. Vi giver meget gerne rådgivning, ideer og inspiration til sammensætning af diverse elementer til dit nye badeværelse, fra sanitet, til armatur og til gulv- som vægbeklædning.

Kom ind og se vores udstillingsmodeller samt høre mere om hvad vi ellers kan tilbyde til dit nye badeværelse.