Fritstående badekar Osaka eller Kyoto

 

Japansk velvære med
Osaka eller Kyoto

Fritstående badekar Osaka eller Kyoto er 2 lækre stenkomposit kar med en silkemat finish. Overfladen føles meget blød og behagelig at sidde i, materialet holder godt på vandtemperaturen foruden at stenkomposit er nem at vedligeholde. Det skal ligeledes nævnes at karrenes hvide farve ikke bliver gullig eller på anden måde misfarvet på grund af UV-stråler, direkte sollys eller tidens tand.
Fritstående badekar Osaka eller Kyoto forener japansk elegant minimalisme og tidsløse linjer på smukkeste vis, og resulterer i et design der passer ind i ethvert badeværelse.

Både Osaka og Kyoto er såkaldte ”double-ended” badekar med afløb i midten af karret og integreret overløb. Begge badekar leveres med klik bundventil. Med hensyn til armatur, kan der her kun anvendes væg-eller gulvmonteret armatur, da badekarrenes facon ikke muliggør montage af armatur i kanten af karrene.

 

Fritstående badekar Osaka eller Kyoto mål og priser:

Osaka badekar måler 1700 x 590 x 750 mm, profilkanten er 28 mm
og karret vejer 130 kg (uden vand!).

Kyoto badekar måler 1660 x 520 x 840 mm, profilkanten er 22 mm,
og karret vejer 85 kg (uden vand).

Fritstående badekar Osaka eller Kyoto koster 30.367,00 kr.

 

I denne serie kan vi også henvise til håndvaskene i samme dejlige materiale, nemlig Osaka, Kyoto eller Nagoya håndvaske til at stille på et møbel, plade eller hylde.

Download de nøjagtige mål og tekniske data på Osaka badekar eller Kyoto.

Tag også et kig på vores mange fritstående badekar, i forskellige materialer og udformninger, men alle med det til fælles, at de ville pryde dit badeværelse, uanset stil, smag og ønske.